Despre Diafoam in 3 pasi

Cu ce ne ocupam?

Conversie produse adezive spongioase


Firma S.C. DIANA CIS S.R.L. a fost înfinţată în anul 1992 având ca obiect de activitate prestările de servicii în domenii ca: tâmplărie (binale), construcţii şi prelucrări mecanice.
În anul 1999 se începe activitatea de conversie a produselor adezive spongioase, prin producerea benzii simplu si dublu adezive de etanşare pentru industria mobilei. În paralel cu activitatea de conversie se începe activitatea de comert al benzilor adezive de uz industrial.

Istoric Diafoam

Istoric Diafoam 1999-2015


Printr-o serie de investiţii proprii în anul 2000 se poate executa debitarea rolelor sub forma de bara din film de protecţie şi al benzilor dublu adezive respectiv simplu adezive in role cu dimensiuni cuprinse intre 5mm si 1m. Activitatea de comerţ este lărgită prin distribuţia produselor marca “GOLD`N LITE”, folosite pentru finisarea autoturismelor.
În luna decembrie 2001 se începe producerea garniturilor din poliuretan adeziv pentru industria auto fiind subfurnizor pentru furnizorii de produse din mase plastice.
Activitatea de conversie este extinsă în anul 2002 şi în industria frigorifică.
Între anii 2002 – 2005 se măreşte paleta produselor convertite adezive: cauciuc elastomeric, PE expandată, material textile si cauciuc EPDM. În această perioadă sunt omologate 20 de produse noi folosite în industria auto şi 3 produse folosite în industria frigorifică. Datorita unei noi investitii se incepe conversie produselor spongioase adezive prin procedeul Die-cutt.
Având ca obiectiv principal perfecţionarea permanentă a calităţii produselor şi serviciilor în luna August 2008 în cadrul firmei a fost implementat un sistem de management al calităţii ISO 9001:2001

Diafoam in prezent

Conversia produselor spongioase adezive


În prezent firma îşi desfăşoară activitatea principală prin conversia produselor spongioase adezive (PU, PE expandata, cauciuc EPDM, cauciuc elastomeric), debitarea barelor de benzi adezive si neadezive (din material textile, PVC, cauciuc, PE etc.) in role cu dimensiuni la cererea clientului si distributia benzilor adezive de uz industrial.

Copyright © 2015 Diafoam. Toate drepturile rezervate
Site realizat de Zoom-Biz

1

Copyright © 2015 Diafoam. Toate drepturile rezervate
Site promovat de Bloomberg-IT